lillajulias

Senaste månaden..

Kategori: Allmänt

Nu är vi då tillbaka igen efter ett litet uppehåll..  Här nedan följer då en sammanfattning av det mesta som har hunnit hända..

Torsdag den 26/7
Denna Torsdag var vi till Kågebadet och badade. Dessvärre så hann vi mer eller mindre bara betala in oss innan solen försvann bakom molnen. Och efter ett tag så började det regna så vistelsen på badet var ju inte det längsta man varit med om. Men Julia hann då bada ett tag och hon verkade då nöjd, och det är ju huvudsaken.

   

Fredag den 27/7
Mitt på dan körde vi iväg mot Piteå för att besöka festivalen Piteå Dansar Och Ler. På festivalen var vi ungefär från 14.00 - 18.30 och under den tiden hann Julia åka en massa karuseller. Tekoppar, flygplan, hästar och tusenfotingar var bara några av alla karuseller som hann åkas. Julia hade väldigt kul men roligast tyckte hon nog var att ligga på GB gubbens fot =)

 

Måndag den 30/7

Denna måndag fick Julia sig sin första kusin. Moster Maria födde en söt liten pojke. Redan dagen därpå medans pappa var på arbetet besökte Julia och Mamma den nyfödde på BB. Nöjda och glada men trötta nyblivna föräldrar tog emot två väldigt intresserad och förtjusta damer. En lite äldre och en lite yngre..

 

Onsdag den 1/8
Vår lilla Klaff fyllde 3 år, och han firades av hela familjen med bland annat hundben och bakelser. Så mot kvällen ville varken Mamma eller Pappa gå ut sista promenaden med honom.. Lillan gick inte lottlös hon heller, hon fick också smaka av bakelserna. 

 
 
Fredag den 3/8
Julias moster Anna fyllde 18 år så då var man på Sörböle och firade. Där var även lillkusinen som Julia så gärna vill krama.. och ofta! Men självklart fick sig även födelsebarnet sig en kram..

 

Lördag den 4/8
Dagen före Julia's Farmor's 50 års dag. Mamma jobbade hela dagen så Julia åkte med Pappa till Stackgrönnan och hälsade på. Där tvättade Pappa (och Julia) bilen bland annat. Först var hon väl lite rädd för strålen från slangen, men när den inte längre var otäck så stängte det lite här och där. Men bilen blev ju i alla fall ren =)

 

Kanske måste nämnas att bilen på kortet ovan till höger INTE var bilen vi tvättade, den hämtade Julia dit lite senare :)
 
Söndag den 5/8
Farmor Iris 50 år! Mamma jobbade även denna dag så vi for till Stackgrönnan själva även denna dag. Där var vi och åt gott och uppvakta Iris på den stora dagen. Framåt middags tid anlände Julia's Mormor och Morfar med barn och barnbarn. Så där var då både Farmor, farfar och Mormor och Morfar samlade. Det är ju inte varje dag, så Julia passade nog på att njuta lite extra då, fastän hon mest var uptagen med att äta goa kakor och bullar.
Mamma slutade jobba kring 20-tiden så Pappa for och hämtade henne sen så även hon hann gratta.
I det stora en väldigt tevlig dag för såväl stora som små.

 

Måndag den 6/8

Kanon start på veckan med strålande sol och ledighet. En sån dag får ju inte gå till spillo! Hela familjen körde vi till Sjöbotten för sol och bad. Pappa som på senare år blivit mer och mer av en badkruka låg nästan i lika länge som Julia, och Julia i sin tur låg väl nästan i vattnet hela tiden vi var där.. Så, det var en väldigt varm dag och förvånads värt varmt i vattnet. Julia hade väldigt kul, för både Moster Anna och Morbror John var med i badandet, och kunde avlösa när det bli lite väl mycket bad för Pappa. Enda tråkiga var väl att kiosken var stängd när Juia var sugen på glass. Men det gick ju som bra ändå.
Mamma då? Joo, hon doppad fötterna..

 

Onsdag den 10/8
Efter att Mamma lite ofrivilligt råkat mörda Pappa digitalkamera(R.I.P) och efter att man köpt en ny så är man ju tvungen att testa sig fram lite. Var på baksidan av längenheten och busade hela familjen och Julia och Pappa lekte med Pappa's gummibåt på gräset. Eller rättare sagt, Pappa hade det skönt medan Julia slet :) I alla fall för en liten stund, sen var rollerna mest ombytta..

 

Måndag den 13/8
Mamma's Moster Marina hade köpt en Schäfer valp på några veckor så denna Måndag förmiddag tillbringade vi i Ersmark där Marina och hennes familj bor. Julia klappade och kramade och tyckte om.. 

 

Fredag den 24/8
Tog en cykel tur hela familjen till Skeria lekparken och var där och gungade och lekte ett bra tag tills det började närma sig lunchdags. Då cyklade vi först och tittade på hästarna en bit bortanför Parkbron, där Julia tyckte att "Vill ha den.." Sen cyklade vi vidare mot Nordanå där Matfesten var i full gång och där vi alla åt vår lunch.

 

Sen har hon ju hunnit med åtskilliga andra lekparker, hälsat på både på Sörböle och i Stackis ett antal gånger, sprungit runt lite här och där, tagit sig ett antal andra bad (både inne som ute), hjälpt till och handla, varit på dagis och lekt med barn och så vidare..  
Men mer om sånt och kommande äventyr framöver!


image243