lillajulias

Mora Träsk på Folkparken

Kategori: Allmänt

Hej hej och välkomna alla nya läsare till vår blogg! =) Vad kul att ni lyckats hitta hela vägen hit just till vår blogg. Tyvärr så är det inge mer spännande än om Mora Träsk detta inlägg kommer att handla om så man får väl vara tacksam för er blixtvistit i alla fall. =/Mora Träsk är väl inga större idoler till fadern (eller sonen eller den helige anden..) och när man väl är inne kristendomen. Snacka om bandet som gud glömde..
Skämt å sido, nu var vi ju inte på Folkparken i lördags för att stilla mammans och pappans musikbegär utan för att låta barnen bränna så mycket energi som mögligt på så kort tid som det bara går.. Och det gick ju sådär. Snarare var de dryga 50 minuter som showen varade bara uppvärmningen. Inga trötta barn när vi kom hem inte, bara trötta föräldrar (trägolvet gjorde ju sig påmint ganska snabbt..) Men barnen hade kul. Julia var med på alla manövrar, och dansade, stampade och höll igång tillsammans med kuzin Mikael. Lucas hade ett eget dansgolv bakanför oss där vi satt. Snurrade, tjoade, klappade händer och spjuverlog hela tiden under showen.


Gumman och Kuzinen i barnahavet..


Gubben under sin spjuverdans..

Vistelsen och showen på Folkparken var ändå kul. Barnen fick utlopp för deras energi och Mora Träsk himself (Leif Walter - Tack Google!) bjöd på lite publikfrieri när han berömmde Skellefte AIK vid jämna mellan rum. Medgångssupporter...