lillajulias

Helgen för oss..

Kategori: Allmänt

Gårdagsförmiddan var som alla lördagsförmiddagar bör vara. Sovmorgon, lediga och bra väder! Bara för att nämna några positiva egenskaper starten på dagen hade att bjuda på. Alla fyra tog vi en promenad, och passade då på att premiär köra boben Julia fick i julklapp. Och det tyckte hon om! =) Vi gick förbi de nya kvarteren och vidare upp i skogen, tills att vi kom till Falkträsket. Pappa fotade och drog bob, mamma härmade pappa, Alfonz sprang runt som om det inte fanns en morrondag, och Julia.. hon åkte bob! =)


Alfonz, "tjejen-som-växte-fast-i-boben" och papsen njuter av utsikten =)

Det enda som egentligen saknades under vår utflykt var väl den varma chokladen och mackorna, men eftersom vi alla åt en ganska sen frulle så var nog ingen av oss så särskilt sugna på fika igen. Men då var vi desto mer sugna på lunch när vi väl var hemma. Efter lunch var det hektsika minuter för papsen. Personalfest hägrade..
Mamma och Julia for lite senare till Sörböle där Julia skulle få övernatta (på grund av att mamma skulle jobba natt och papsen ute med jobbet.) Så det tackar vi för.. Både för övernattandet och dockkläderna (dom har använts flitigt idag!)


Vad är det för likhet mellan när Julia kör bob och när pappa hade personalfest (senare på kvällen?)
Blev det "rörigt" nu eller? =)

I dag söndag däremot har vi tagit det desto lugnare. Mamma som slutade på morgonen for då förbi Sörböle och hämtade Lillan. Kom då hem lite senare och bytte av pappa. Pappa med andra ord upp ur sängen medan mamma ner. Antal timmar senare, mamma upp ur sängen! Pappa slocknade då på soffan.. När vi slutligen synkade varann lite bättre började vi göra oss klara för besök i Stackis där farmor och farfar skulle bjuda på mat. Och den maten var både god och mättande.. =) Medan vi smälte maten var Julia i sitt esse! Trevlig eftermiddag var det i alla fall fastän mamma och pappa var lite sega båda två. Den ene för jobbansvarstagande och den andre.. inte.. ;)

Nu är det nog hög tid för siste man att även han inta säng..