lillajulias

Glasspremiär.. På riktigt! =)

Kategori: Allmänt

Idag (eller mer mot kvällen om man ska vara ärlig) så var det dags för ett besök i Bergsbyn där dom säljer glass värt namnet! Mamma och Julia tog en liten bägare och oförståndiga Pappan gjorde det ju förstås inte, och det fick han sota för. Pappa hann knappt få glassen i sin hand innan den började ge vika. Skynda skynda, trycka trycka..
Men vad hjälpte det? Hjärnfrys några gånger var tacken för att han har en stor käft! Och sen ska vi inte tala om hur mycket glass som runnit över kanten av bägaren på hans händer. Mamma citerade det ganska väl när hon sa att hon är ute och äter glass med två barn.. Lilljäntan klarade sig däremot hur bra som helst. Fast det är klart, hon stod ju mest och gapade och väntade på få glassen serverad rent rakt in i munnen. Men då är det ju ingen sport heller! När glassarna var uppätna gjorde vi som Kuzinen (även kallad för Mikael) Maria och Ralf (som var våra "dejtar" där..) satt oss i våra bilar och körde hemåt.

Lite tidigare under dagen när Pappa var inne i stan för att handla inför en kommande (enligt kvinnor med barn på meritlistan) tämligen viktig dag, hittade han därimot en jacka som han inte kunde låta bli att införskaffa. När man varit och handlat åt andra måste man ju också få lyxa till det lite grann själv också?

Bilder från dagen..
   

Bild 1. Julia busar med Alfonz, eller är det kanske tvärtom?
(De få gångerna hon fick på han glasögonen sa hon alltid; Vilken hårding du är Alfonz! =) 
Bild 2. Pappa visar stolt (eller så int'..) upp prislappen på jackan..
(Smakar det så kostar det! Tyvärr..)
Bild 3. Julia kom in i hallen när Mamma tog "bild 2" och då ville hon ju också.. =) 
(Tur att det är samma prislapp..)
Bild 4. Julia i Bergsbyn och äter glass..
(Affischen bakom Julia är i naturlig storlek! Pappas glass längst till höger.. typ..)

God natt från oss..
(förutom Mamsen då som tyvärr måste jobba natt.. Kämpa på!)