lillajulias

Solig helg och Piteå besök

Kategori: Allmänt

I helgen (21 - 23/9) var det väldigt fint väder, synd bara för samtliga i familjen att det dröjde ända till söndan innan vi kunde hitta på något. Dumt att gnälla över att vi har jobb, för det kan ju också vara bra att ha ibland! =)

Vi tog i alla fall en cykeltur genom torpet på förmiddan för att leka i skogen. Där vandrade vi en liten bit längst eljusspåret och hamnade efter en liten stund vid en liten grillplats. Vi hade i och för sig inget fika med oss (det får vi ta en annan gång.) Men det var skönt för Lillstumpan att vila sina små ben.. Okej då, Vi vilade våra ben, Julia ville leka vidare.. Men vi satt still ett tag i alla fall, och tittade på "utsikten"..

image255

Vid grillplatsen! Julia med en blomma hon plockade alldeles själv och
gav till mamma. Mammas första (egen plockade) blomma av Julia!

Först så spendrade vi lite lektid i lekparken, det tyckte Julia om, så det var lite svårt att få henne därifrån. Men när det väl gick så hade hon lika roligt i skogen med.

     
 

1.Så arg blev Julia när vi sa att vi skulle gå, men Alfonz var iaf nöjd med sina pinnar
2. Pappa passar på att sola i det fina värdret
3. Mamma gör samma sak
4. Men lite roligt var det i skogen, blev så trött i benen så då passade pappas axlar bra
5. Söta Julia på prommis

Måndagen spendrade vi i Piteå och shoppade. Det var trevligt! Egentligen var det tänkt att vi skulle fara och bada på äventyrsbadet, men det öppnade inte förrän kl. 16.00 så då blev det shoppning för hela slanten! Vi for då till den nya gallerian i Piteå och passade på att ta en fika där. Sen for vi till den gamla gallerian (Småstaden) och passade på att shoppa. Julia hade roligt men det roligaste var nog att springa som en galning på Piteås torg. Och när man bara är två år då har man faktiskt rätt att bli less på mamma och pappa som faktiskt aldrig blir klara!
(särskilt mamma..)

   
   

1. Julia hittade Björnen Arne som tyckte om att bli  kramad
2. Julia går i mammas fotspår och provar skor. Kanske några nummer för stora?
3. Julia i full fart på torget, det är härligt att få springa av sig.
4. ... och det tycker pappa visst med =)
5. En trött och lite less Julia tar igen sig på Gina Tricots element(!)