lillajulias

Konfirmations John!

Kategori: Allmänt

Dagen före Julias stora dag var det en stor dag för morbror John. Han konfirmerades.. Men ingen fara på taket, morbror John tog det hela med ro och var cool lugn, nästan på gränsen till lite väl avslappnad kanske.. hehe..


Men efter att ha intagit syre för resten av dagen höll han ett väldigt lugn och sansat tal!
(Till skillnad från de flesta andra traktorer killar som höll deras tal.. =)


En nöjd och glad konfirmand tågar ut ur kyrkan..

Mot slutet av konfirmationen var det nattvard, och efter konfirmanderna var det fritt fram för de övriga i församlingen att ta nattvarden. Pappa satt i lugn och ro och fotograferade och dagdrömde tills att mamma rycker han i armen och säger att Julia vill gå. Pappa vänder sig mot Julia och hon säger. "Kom pappa, alla andra får chips, jag vill också ha ett!" Sagt och gjort, chips eller oblat, pappa tycker det kan vara roligare att smaka lite vin än att berätta för Julia att det inte är någe chips. Vinet var helt okej, men enligt Julia så var inte chipset någon höjdare.. =/ 

 Efter avslutad cermoni bar det av mot Sörböle för uppvaktande av konfirmationsponken.. Pengar, konfagrejjer, kort och annat smått och gott var vad morbrodern inkasserade. Annars så tjollrades det väl på som vanligt. Lite spring i benen på de yngre, och lite mer soffsittande av de äldre.. Typ som vanligt ungefär! =)
(och lite smatterbandsfotograferande hans också med förstås!)

   

1. Ja du, morbror John, du är rolig du.. =)
2. Pappa och dotter myser ikapp!
3. Moster Jenny tog, så vitt vi förstått, fina bilder
4. Syskonskaren minus en.. 

Trevlig dag kan man ju helt enkelt säga, så vi säger så; Trevlig dag kan man ju helt enkelt säga! =)