lillajulias

Hoppande, målning och matfesten...

Kategori: Allmänt

Nu är det tyvärr ett tag sen vi bloggande, men vi har båda börjat om med jobben så det har inte hänt så mycket.
Vi försöker avsätta all vår lediga tid till huset. Eftersom att vi bor i en hyresrätt så har vi egentligen lägenheten i 3 månader och då landar sista utflyttningsdag 30 november, så då känner vi att vi inte har så stor brådska, utan vi vill hellre göra klart med målning och tapetsering. Självklart hoppas vi ju på att hyresgästerna som tar över efter oss, hellre vill flytta in tidigare än 30 november.


Mellan de sista två bankmöterna firade vi husköpet med Kladdis på Wayne's! =)

Julia har spenderat mycket tid hos mormor och morfar, då ena av oss alltid har jobbat, och jag tror inte att man kan roa en treåring i ett omöbelerat hus och nymålade väggar. Så det har kännts bättre om hon kunnat vara med mormor och dom andra.

Annars när Julia inte varit hos mormor och morfar, så har vi hunnit vara till Stigs, där klant mamma glömde sin väska, tur att Stigs personalen tog hand om den New SVG image

Sen i torsdags 21/8 har coop haft ny invigning med hoppborg och fiskedamm, det kändes som att vi borde fara för lillans skull. Sagt och gjort, Julia hoppade i hoppborgen tills hon blev alldeles svettig och sen blev det fiskedamm med godis, tyckte Julia var riktigt trevligt och mamma med, stackars pappa var tvungen att jobba.

     
Julia har roligt i hoppborgen, det var en väldigt hög decibel där inne

Lördag 23/8 var det fortfarande invigning av Coop så pappa och Julia for dit och åt gratis glass och köpte billigt godis, det var då mammas tur att jobba. Efter det for pappa till huset och målade och Julia lämnades kvar på Sörböle, för att få följa med moster Jenny  och mormor till Bursiljum. När mamma kom hem efter jobbet på lördagkväll, kl var då 21,30, så var Julia vaken och satt och mös till filmen Matilda. Kul tyckte mamma som inte träffat Julia sen kl 7,30. Sen blev det bums i säng.

Söndag 24/8 bar det av till matfesten efter mamma jobbat klart. Där åt mamma Thai buffe, pappa en renskavsklämma till förrätt och fläskfile med potatis till "huvudrätt"
Sen blev det ansiktsmålning för Julia och Julia ville prova på att köra en barn bil, så vi stod i kö en liten stund, när det till slut blev julias tur så ville hon inte, utan siktade hellre in sig på en hoppborg. Och Oj vad hon hoppade New SVG image
Det fanns även en "studsmatta" med sele så att man kan hoppa riktigt högt, Julia ville hoppa det redan i PDOL i somras, och då stod vi och väntade väldigt länge, men åldersgränsen var då minst 4 år. Frågade efter åldersgränsen idag och det  var ingen, så då tänkte jag att vilken lycka för Julia, så vi ställdes oss i kö för att hon skulle få hoppa, när det väl blev bår tur, så ville hon inte.
Hemma igen har hon busat runt med sina vänner här på gatan, men det märks att det blev sent och lite sömn för tjejen för många suril och tjurigheter har det blivit för Julias del. Men roligt har hon haft ändå.


Go tiger!

   
Blandade bilder från en fartfylld och trevlig dag.

En rolig sak som hände var när mamma och Julia varit ute hela förmiddagen på promenad till huset, hämtade väskan från Stigs och sånt, så kom vi tillbaka till lägenheten kring ett och då stor brevbäraren utanför vår dörr
- Nej nu hann påskharen före oss, utbtister Julia
- Mmm, säger mamma och fattar ingenting.
Nästa dag sitter mamma och Julia och äter lunch, från köksfönstret ser man ut och då kommer brevbäraren.
- Nu kommer påskharen igen, säger Julia
- Men vem är påskharen då Julia, undrar mamma
- Han som kommer med posten så klart!

Julia tror att påskharen är brevbäraren, hihi ♥ söt unge ♥  New SVG image