lillajulias

Skitibil'n, bobling åh "öppet hus"..

Kategori: Allmänt

Den 25e (i onsdags..) var det då äntligen dags (och läge) för biltvätt! Pappa hade försökt ett par dagar att få med Julia på det och Jullan var lika entusiastisk på det som bilen var skitig. Sen så när vi väl pratat om att tvätta bilen så berättade vi för Julia hur "skrajjsen" hon var när hon satt i bilen första gången vi tvättade den, och fick en massa svar som, "jaa, men då var jag ju bäbis" och "När jag var liten var jag rädd i biltvätten" och så vidare.. Nu var hon helt enkelt sugen på att följa med och såg framemot att tvätta skitibil'n.. tills att tvätten började! Då var det inte kul längre..  


Första minuten..


Sista minuten.. (börjar som vänja sig lite nu..)

Fast det roligaste var ju när vi var klara. Då - helt plötsligt - var det kul att tvätta bilen och hon ville göra det igen. Känns som att vår unga lilla dam tycker om att bli lite "skrajjsen." =)

Senare (samma dag) när mamma hade slutat jobbet (16.00) och hämtat Julia från dagis var det dags för (vad Julia kallar) Bobling, tillsammans med mamma och hennes arbetskompisar. Julias grannkompis Milla från torpet följde med sin morfar (som då är mammas arbetskompis) på bowlingen, så att dom skulle få träffas. Det var nog kul för dom båda att få träffas, men Julia var väl kanske lite för tre års trotsig för att mamma skulle tyckta att bowlandet funkade (som man hoppas det ska funka.) Men Julia blev då i alla fall bjuden på kalas hos Milla nästa lördag. Och det är ju alltid ett gott tecken! =)


Julia och Milla på Boblingen! =)

Igår (fredag den 27e) togs det nog rekord i antal besök i vårt hus (bortsett från "riktiga" bjudningar och sånt..) på en av samma dag! Förutom vi inneboende var, Wilma (granntjej) farbror Robert, Elvira (granntjej) moster Maria, kusin Mikael, Mattias (från en byggfirma..) Erik (pappas tremening) Wilmas pappa, moster Jenny och morbror John här vid olika tider på dagen. Så det var som fullt ståhej igår.. Sen så kan det ju ha varit någon till också, men det var då i alla fall dom pappa kunde komma på nu.

.. Och sen när man väl har haft så där många besök är ju inte konstigt att..
1) man får träsmak i baken!
2) får sitta i skamvrån!
3) man har lätt till skratt! =) 

   

Fortsatt trevlig helg på er alla!

PS. Pappas kusin Sandra (me fam.) har ju fått en dotter, (och Julia blev då en tremening rikare!)
Grattis från oss alla! DS.