lillajulias

Trevlig Och Riktigt Solig DAG!

Kategori: Allmänt

Denna Torsdag har varit en ganska innehållsrik och minst sagt solig dag, och det bästa av allt måste väl ändå vara att Mamma och Pappa varit lediga ihop hela dagen =)

Klockan nio imorse hade vi utvecklingssamtal på dagis och det var ett ca halv timmas långt lovord.. Ungefär raka motsatsen till vad Pappa fick som barn då. "Vi är så glada över att få ha Julia hos oss"  va väl det uttalande som satt mest där det skulle =) Pappa blev då så stolt över samtalet så det firade han med att fara ut å springa så fort vi kom hem! Å Mamma blev förmodligen lika nöjd för hon började då baka som besatt! =)

Efter att lillan sovit en väldigt välbehövd lunch, så bar det av till stan för en glassbägare nere i parken. Det tyckte vår tös va jätte trevligt för så fort vi sa att "nu ska vi börja fara.." Så fick man direkt "Neej, inte hem.." till svar =) Nån som är glad att sommaren har kommit! Men lyckligtvis för Julia så skulle vi inte riktigt hem på en gång. Vi skulle cykla nere till "vår" lilla badplats nere vid älven och ge Affe vår best hans premiär sommardopp. Det va nog uppskattat av dom bägge. Affe blev blöt och Julia pekade och ville verkligen visa för oss att han va blöt! 

       

1) Pappsen, halva Klaffen och Julia äter glass.
2) Den kanske kommande floristen inspekterar blommorna i parken.
3) Mamma och Jullan Bullan posar på bänken.
4) Busan sitter och trivs vid fontänen.


image75



1) Ready
    Get Set hann vi aldrig med..
2) Go! 
3) .. och självklart hade han ju så brottom ner så han fick kallsup direkt! 
4) Affe sugen på polishund yrket månntro?!

Efter att lyckats locka upp vårt vattendjur så bar det av hemåt för vår del. Pappa hem för att torka The Klääf (och vänta in Farfar för klippning) på baksidan av lägenheten och Mamma cyklade vidare mot VCT för att kolla upp Julia's ihållande hosta.
Farfar blev klippt, Affe torkade till slut, och den stackar's förkylda Julia fick medicin utskriven för hosta.

Alla åt vi i alla fall en god middag och efter den slank Mamma och Pappa i väg mot Sunnanå och tittade / blev förälskade i en kåk på 1,35.. Så är det någon som har en nätt och jämn summa så tackar vi inte nej.


Summan på kåken och särskilt tanken på att vi ej kommer att blil ägare till den och att nån annans barn kommer att springa på "vår" tomt tog musten ur pappa, så nu säger vi tack å gonatt  från oss i "fängelsecellen"!