lillajulias

I Dissed A Girl..

Kategori: Allmänt

Så sjunger Julia till Katy Perry's "I Kissed A Girl". Om det nu är (o)medvetet är ju däremot lite svårt att veta..
Fast å andra sidan, hon vet nog inte ens vad hon sjunger.. Men kul är det i alla fall! =)

Från en rolig liten grej till en "lite" störrre. Morbror John fyllde, den utsatta ålder'n, "fjortis" igår (22/2). Och då var vi där! Inte får man missa en sån tillställning! Bjöds där på mycket gott och orginellt fika, god tårta och umgicks gjorde man. (Som det brukar vara då! =)

   
  
Moster Jenny hade bakat dessa orginella muffins! Lika roliga som goda! =)

En av de större presenter födelsedagsbarnet fick (rent bokstavligt talat) var ett biljardbord!  
Och det var nog få som inte hade provspelat det när det började närma sig kväll. Pappa och morbror John spelade inte bara en match, utan hann nog bli en hel serie matcher, där uttrycken "Det är bara att ta tjuren i hornen" och "Jaa, gör då bah såhär!" kom att bli legendariska uttryck. Varsinna totala missar gjordes under dessa uttryck. Väääldigt kul då, mindre kul (i text) om man inte var där.. Kan man tänkas.. Pappa vann första och sista matchen, men kommer inte att skriva hur många matcher det var därimellan..  Pappa vill så gärna behålla sin heder!
Julia lekte med kuzinen, såg på TV och sprang lite fram och tillbaka. Med ett humör som gick lite upp och ner. Precis som det ska vara då! =)


Födelsedags John spränger! .. en av många matcher han förmodligen vann! =/

Dax att lägga in rewers!
Dag för dag i bilder.. (+ lite text)

   
Lördag den 21/2 var vi i Erikslidsbacken och.. låg mest bara ner i snön (tydligen..)
Kvällen hade vi bunkrat med mycket gott inför Melodifestivalen. Fick även besök (och hjälp med det goda) av moster Anna och morbror John. Julia hann se Danny i EMD innan lillgumman slocknade i soffan.

Fredags morgon (20/2) såg Julia och pappa filmen som Julia fick i namnsdags present.
Och det var ju självklart filmen; Sleeping Beauty!


Julia läser på baksidan om vad den handlar om! =) 

Förklaring; Pappa skrev ju och uppmanade er att vara uppmärksamma! Bloggandet, eller publicerandet skedde ju klockan 23.34.59, och då ska ju Julia sova, så.. Hon fick vad hon var då. En Sleeping Beauty! Mamma tyckte pappa var väldigt långsökt, men det tyckte inte pappa själv! =)

Och Torsdag den19/2 var pappa och jobbade och då bakade Julia och mamma bullar tillsammans.
(Frysen började eka tom av hembakat..)


Julia bakar..


..go'bullar! =)

Idag är den Måndag den 23/2 och alla är vi nog lite sluta efter vår fartfyllda helg. Kanske bra att man inte är ledig helg tillsammans ändå.. Näe, skojja bara. Helgen har ju varit Alldeles, Alldeles Underbar! =)