lillajulias

Lugna torsdan..

Kategori: Allmänt

Idag har vi då alla varit hemma och lediga tillsammans. Hade väl som pratat lite löst om att fara och bada någonstans, men timmarna gick.. och inget bad blev det.. Men det var nog kanske lika bra. Båda föräldrarna var nog ganska trötta och sluta, därav timmarna som bara rann iväg. Men det hanns med ganska mycket hemma vid ändå. Mamma och Julia tog sig en promenad till stan på förmiddan (med affe..) så Pappa hade väl lite av en lyx morgon =) Fukost i lugn och ro, med tidningsläsande och med stereon på godkänd nivå. Innan Mamma och Julia gick iväg hann dom med att spela lite Memory, något som Julia tydiligen var riktigt duktig på, tills att Mamma tog ett par som Julia tyckte var hennes, Julia visade lite Pappa tendenser och vips så var många kort på golvet och spelandet var över.. ;)
När Mamma och lillan var tillbaka från stan fick lillan leka ett tag med Farbror Robert som var på besök för en stund, sen efter ett tag kom Mormor på besök och någon timma senare hamnade Farmor. Och därimellan hann man med att kasta boll, lyssna till sagoböcker, hoppa i sängen, och välta sitt rum mer eller mindre upp och ner.

Kvällen avrundandes i alla fall med att Pappsen gick tillsammans med Julia till den närliggande pizzerian för att se på SAIK spela bortamatch. Klädd i en fin svart och gul t-shirt, delade hon en cola med Pappa och fick åka olika 5-kronors "maskiner", men det roligaste av allt. I alla fall enligt Pappa var när någon kommentator på TV pratade om Brynässpelaren Molin. Julia började skratta, Pappa undrade vad Julia egentligen skrattade åt (för tillfället låg SAIK under..)  - Han sa - Trampolin! svarade Julia med ett stort leende. Och helt plötsligt var vi två som skrattade.. =)

Kan ju nämna att vi bara såg första perioden, sen var Pappa tvungen att ta sitt ansvar och fara hem och ta disken! Och natta Jullan Gullan förstås!

image448
Julia sitter(?) och följer med i sagoboken..
Får väl ursäkta bildkvalitén, men blixten var inte på och ändra inställningar
när man vill fånga spontaniteten hinner man ju inte.. =(

Summa av kardemumma, kan man väl säga att fastän hela familjen är hemma hela dagen (nåja..)
hinner man väl ett och annat ändå..